DKF STORE MEGA PARTY
DINNER and DANCE
BEAUTY20
TEMA: LAS VEGAS

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 19.30

VIL DU MED TIL ÅRETS BRAG AF EN FEST ?
FORRYGENDE TEMA "LAS VEGAS"
FORRYGENDE UNDERHOLDNING
DJ OG COCKTAIL BAR

I 2020 åbner DKF som sædvanlig dørene til et brag af et MEGA PARTY ved BEAUTY20.  Det bliver et party i flotte rammer i på toppen af DGI byen - CPH konference, og med et forrygende tema "LAS VEGAS"

- Lækker 3 retters festmenu med tilhørende vine (se menu længere nede på denne side).
- Levende musik leveret af BAND (navn publiveres senere)
- Fantastisk underholdning.
  (annonceres senere).
DJ (DJ, der sørger for god dansemusik).
- CocktailBar (Professionel bartendere, der mixer drinks,).

Under og efter festmenuen vil der være levende musik,og efterfølgende DJ til kl. 02.00 og igen i år med en festlig cocktail bar. Vi kan garantere en super fest med højt humør, super god musik og rigtig god stemning.

Dresscode: Find din mest prangende festkjole eller party dress frem.

Prisen for hele denne herlighed er kr. 650,- pr. person.
Prisen for DKF medlemmer er kr. 250,-


Det nemmeste er at købe din billet direkte hos Billetto (samme pris). Den kan du købe her:

Hvis du er medlem, så skal du bruge formularen til højre og bestille din billet den vej*.

Inklusiv i prisen er menu, vin øl og vand under hele middagen, underholdning og fri bar med drinks/cocktails eller vin fra baren, efter middagen.

las Vegas party 2020

TILMELDING TIL GALLA PARTY

Det nemmeste er at købe din billet direkte hos Billetto (samme pris).
Den kan du købe via billet "Find billet" på denne side.
Hvis du er medlem, så skal du bruge nedenstående bestilling:

Hvis du har været fuldt personligt medlem siden minimum 2018 er prisen kun kr. 250,-. Dette gælder ikke servicemedlemmer/leverandører, for disse koster festen kr. 650,- inkl. underholdning, festmiddag og drikkevarer (vine, øl, vand og cocktailbar).

Beløbet SKAL være indbetalt senest 20. februar 2019 på konto: Danske Bank 9570 – 0009106626. Her skal det fremgå tydeligt hvem der har indbetalt samt påføres at det er for GALLAPARTY.

FESTMENU

Velkomst: Likør 43 med mousserende vin og Gomme

Forret:
Rimmet Islandsk laks med mørk rørsukker & havsalt.
Serveres med Sort Mayo, syltede grønne stikkelsbær & glaskåls-crudité vendt med dild.
Hvidvin:
Purato, Catarratto/Pinot Grigio, Sicilien – Økologisk

Hovedret:
Rosa stegt oksefilet fra Himmerland med rosmarin.
Serveret med pure af persillerod & brændte rødder samt kraftig rødvins glace.
Rødvin:
Torre del Barone Primitivo

Dessert:
Chokoladekage med hvid trøffel orangecreme. Orange sirup & pistacie krokant.
Dessert vin
Moscato d’Asti, Volpi, Piemonte