Denne side opdateres løbende, kig endelig ind senere

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 11.00
Linda Myrberg - Spa konsulent, akupunktør og grundere til Nordic Superfood by Myrberg.
Naturligt yngere på 6 uger!
Hør hvordan Linda gjorde det som naturlig skønhedscoach for tv-programmet DR 1 TV program ”Jagten på ungdom for at forynge de tre deltagere 10 år tilbage! 
Et foredrag om, hvordan din hud påvirkes af dine tanker, hvorfor sauna giver dig færre cellulitis, og hvorfor tarmbakterier og kollagen er fremtidens største sundhedstrender. Et pakket foredrag om de nyeste tendenser inden for holistisk sundhed, ernæring og superfood, som foryngrer din hud, dine organer og dit helbred på rekordtid!

Lørdag den 29. februar 2020, 13.15
Julia Lahme - CEO Lahme.dk
Trends i de nyere 20ere

Verden bevæger sig hurtigere end nogensinde før, og det samme gør forbrugerne. For at ruste os til fremtiden, vil Julia Lahme præsentere os for de kommende forbrugere, hvad der rør sig hos dem, hvad der præger deres valg og ikke mindst hvorfor. Vi vil få en rundtur i store internationale tendenser, og samtidig blive inspireret til at være på forkant. Glæd dig til et sjovt, spændende og lærerigt oplæg.

Søndag den 1. marts 2020, kl. 11.15
Christian Strandberg, Partner SoMe Marketing Advisor

Christian er partner og SoMe Marketing Advisor i virksomheden CPC Social. CPC har de seneste 6 år udelukkende arbejdet med markedsføring via Facebook og Instagram og Christian bruger det meste af sin hverdag på at rådgive virksomheder om optimal brug af platformene som marketingkanaler i forhold til at skabe omsætning.
Kom og hør hvordan du skaber du omsætning via Facebook og Instagram.
Sociale medier er helt essentielle marketingkanaler når du skal skabe omsætning og vækste din forretning. Christian fortæller hvad der skal til for at for at få succes - det handler om relevant indhold, indsigt i målgruppen, data og et annoncebudget.
Med mere end 6 års erfaring, hundredevis af kunder i alle størrelser og millioner af kroner brugt på Facebook og Instagram får du hands-on indsigt i hvad der skal til for at vækste din forretning via sociale medier.

Søndag den 1. marts 2020, kl. 12.30
Nina Shini,
 CEO & TALENT MANAGER - Social Works
Influencer Marketing er efterhånden et meget velkendt marketingsbegreb. Mød Nina Shini, der stiftede Danmarks første Influencer Agency. Sidenhen er hun blevet partner og direktør for Social Works, der er blandt landets førende bureauer på feltet.
Et foredrag om iværksætteri, at spotte de marketingstendenser, der er på vej. Og hvordan du med få midler kan komme igang med din egen influencer strategi.